Standhouders Info

Beste standhouder,

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het NextGen Festival, een fantastisch evenement dat volledig in het teken staat van losprijs en aanbidding. Het festival zal plaatsvinden op 8 juli 2023 in De Basiliek in Veenendaal en we verwachten honderden bezoekers uit verschillende kerken en gemeenschappen.

Het NextGen Festival biedt u de kans om uw bedrijf, producten en diensten te presenteren aan een gepassioneerd en betrokken publiek. Als standhouder kunt u uw eigen stand inrichten en uw producten of diensten promoten. Ons team zal uiteraard helpen bij de voorbereidingen en zorgen voor een prettige ervaring tijdens het evenement.

Het NextGen Festival is de ideale gelegenheid om uw merk te versterken en nieuwe klanten te werven. U kunt zich aanmelden door ons te voorzien van uw bedrijfsnaam, een korte beschrijving van uw bedrijf en uw contactgegevens. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van verdere informatie en details over de mogelijkheden om deel te nemen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het NextGen Festival, kunt u contact met ons opnemen via contact@galilee.com. We kijken er naar uit om samen met u dit prachtige evenement tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

NextGen by CoG – Galilee