Galilee. slaat haar vleugels verder uit en bundelt op 1 september 2020 haar krachten met Krb. Samen ontzorgen wij klanten op de volle breedte van publishing en marketingcommunicatie. Van het plaatsen van de stip op de horizon tot het bereiken ervan aan de hand van doordachte campagnes. Een netwerk van redacteuren, seo-specialisten, fotografen, signmakers, videografen, en webontwikkelaars heeft directe lijnen met krb. Zo is ieder project snel, efficiënt en perfect in uw corporate stijl te realiseren. Juist dat maakt samenwerken met krb. zo prettig: u belt uw vaste aanspreekpunt en het wordt geregeld. Tot in de finesses uitgevoerd, stipt op tijd geleverd.

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Vanuit die gedachte werkt Galilee. samen met KRB. voor opdrachtgevers uit allerlei sectoren in bedrijfsleven en non-profit. Vertrekpunt is meestal één of meer strategische sessies waarin positionering en propositie scherp in beeld komen. Waar staat de organisatie nu, waar wil ze naar toe en welke strategie in marketingcommunicatie past daarbij? Krb. hanteert het Business Model Canvas (BMC), de methode waarbij organisaties zichzelf onder het vergrootglas leggen, het huidige model kritisch tegen het licht houden en nieuwe ideeën genereren. Is de strategie vastgelegd, dan vindt de creatieve vertaalslag en visualisatie plaats. Vanuit een onderscheidend concept ontwikkelen de creatieven van krb. opvallende communicatie-uitingen. Zowel offline als online. Het campagnemanagement? Dat kunt u volledig aan ons overlaten.

Uw communicatieproces staat niet stil

Organisaties kunnen geen moment zonder hun interne communicatieprofessional. Valt die uit, dan is het zaak snel een tijdelijke vervanger te vinden zodat het communicatieproces niet stilstaat. Krb. helpt en biedt ondersteuning, ook bij piekdrukte of een grootschalig project. Onze ervaren communicatieadviseurs zijn een vast aantal uren per week bij u ‘op de vloer’ en zeer flexibel inzetbaar. Vanwege hun uitgebreide ervaring is de inwerktijd meestal kort. Ze beschikken over een breed netwerk en geven lopende projecten direct een ‘boost’. Goed om te weten: onze communicatieadviseurs werken allemaal met de 5 C’s: communicatie- en marketingadvies, creatieve concepting, creatie, campagnemanagement en coaching. Ze schakelen moeiteloos over van strategie naar concrete uitvoering.

Snel een interim communicatiespecialist nodig? Bel John Olsen: 06 2471 7734.

Binnen Krb. Amsterdam zal Olsen als marketing- en communicatieadviseur actief zijn op de volle breedte van het vak, zijn partner Shakila Olsen-Kalicharan ondersteunt opdrachtgevers vanuit haar rol als projectmanager. Krb. heeft ook vestigingen in Barneveld, Den Haag en Houten.

Galilee brengt een eigen expertise mee en versterkt zo het communicatiepalet samen met Krb. Als meer dan 20 jaar zijn zij actief op het gebied van publishing, met name het uitgeven van boeken en magazines. Vele honderden boektitels hebben zij in de markt gezet, van idee of manuscript tot lancering in het verkoopkanaal en maatwerk marketingcommunicatie. “Iedereen kan een boek maken, maar niet iedereen kan een echt boek maken. Daar komt expertise bij kijken”, aldus John Olsen.

Comments (0)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *